Nytillskott i Dalen från Höllviken

12 april 2019 12:29

Christoffer Andersson från Höllviken har skrivit på ett 2-års kontrakt med Dalen: "Ska bli oerhört kul att få prova vingarna i Umeå."


"Christoffer kommer tillföra oss en extra dimension i vårt anfallsspel med sitt fruktade skott och fantastiska passningsspel. En extremt seriös innebandyspelare som kommer till oss för att han vill ta ytterligare ett steg i sin utveckling. Vilket vi hoppas kunna hjälpa honom göra. En prestigevärvning för oss. Nästan hela SSL var ute efter honom. Att han valde oss tycker jag är en fjäder i hatten för oss" säger IBK Dalens sportchef Christian Hjort.

"Känner mig väldigt glad över att äntligen få välkomna Christoffer till oss i Dalen, en kille som vi följt noga nu under några år! Här har vi en kille med offensiva spetsegenskaper och många pratar med all rätt om hans fina skott. Men jag tycker också det finns en helhet hos Christoffer som lockar. Ett bra beslutsfattande med boll och viljan att alltid försöka påverka spelet! Viktigast för mig är dock att han är ambitiös och sugen på att ta det hårda jobbet för ta nästa steg i sin utveckling. Jag är säker på att Christoffer kommer passa perfekt in i våran grupp" säger IBK Dalens tränare Jonatan Brolin.

"Ska bli oerhört kul att få prova vingarna i Umeå. Har fått en väldigt bra syn på föreningen och förutsättningar som finns där uppe och tror stenhårt på det är här, jag tar mitt nästa steg som spelare. Förhoppningsvis kommer jag kunna bidra med lite skott från kanten och någon fin macka" säger Christoffer Andersson själv.

Vi välkomnar honom till Umeå och hoppas att han ska trivas!

Serie: SSL Herr 2018/19
Lag: Höllvikens IBF
S: 32
M: 27
A: 25
P: 52
Utv: 0