Söndag
27 Okt 2 matcher
Lördag
02 Nov 1 match
Söndag
03 Nov 1 match
Lördag
09 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 1 match
Söndag
17 Nov 1 match
Torsdag
21 Nov 1 match
Fredag
22 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 2 matcher
Torsdag
28 Nov 1 match
Söndag
01 Dec 1 match
Onsdag
04 Dec 1 match
Söndag
08 Dec 1 match
Torsdag
12 Dec 1 match
Onsdag
18 Dec 1 match
Söndag
22 Dec 1 match
Söndag
29 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 2 matcher
Lördag
11 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Tisdag
14 Jan 1 match
Torsdag
16 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 2 matcher
Tisdag
21 Jan 1 match

Linn Mikaelsson om den ovanliga försäsongen och tankarna kring laget

27 augusti 2019 12:00
KämpaDalen

IBK Dalens Linn Mikaelsson berättar om den ovanliga försäsongen och ger sin syn på vilket Dalen vi kommer få se denna säsong.


Hej Linn Mikaelsson,

Hur har din försäsong varit?
Denna försäsong har jag haft en väldigt annorlunda försäsong. Jag drog igång den med laget på Umeå Performance Center (UPC) och lämnade dem sedan för att resa till USA och träna där bland annat i olika vyer som LA, Las Vegas och New York. Reste med några fd Dalenspelare, Mikaela Palmér och Emelie Jansson, och fd IBK Dalen/IBF Dalens spelande tränare Caroline Stattin. Efter det åkte jag till Singapore med en del av laget samt en del av herrlaget. Så denna sommar har blivit något utöver det vanliga vilket har varit sjukt kul och har ändå givit mig en hyfsad grund att stå på inför säsongen.

Hur är känslan i laget?
Med UPCs träningsprogram tror jag en stor del av laget har gått mycket framåt i sin fysik. Årets lag är en otroligt härlig grupp. Jag tror det var bra att en stor del av de nya var med till Singapore för det känns verkligen som vi har kommit ihop som en grupp snabbare än tidigare år. Det är en grupp som verkligen bryr sig om varandra och har otroligt roligt ihop vilket jag hoppas ska kunna spegla laget på planen under säsongen. Spelarna som är kvar från ifjol har tagit spännande kliv i sommar och ser ännu bättre ut på planen och det blandat med nya spännande spelare gör att detta kan bli en rolig och intressant säsong. Jag tror verkligen på den här gruppen och med tanke på hur träningsvilliga alla är och vilka tävlingshuvuden som finns så ska vi kunna ge alla lag en match!

Hur går tankarna inför den kommande säsongen och vilka möjligheter respektive utmaningar ser du inför säsongen 2019/20 för IBK Dalen?
Utmaningen som finns är att det är en väldigt ung trupp där det blir otroligt viktigt att arbeta med energinivån och den mentala biten redan från start. För att summera: det ska bli otroligt roligt att dra igång årets serie med detta lag. Efter slutspelet ifjol är jag och laget hungriga för mer!