Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Ida Sundström fortsätter resan med IBK Dalen mot SSL

19 april 2022 11:00

Ida anslöt till Dalen inför den förra säsongen men fick stora delar av den förstörd på grund av en ihärdig skada. Väl tillbaka hann hon med att spela de 9 avslutande matcherna i grundserien, samt båda kvalmatcherna mot Åkersberga.


“Det blev ju ett tråkigt avslut på en kort säsong för min del då jag varit skadad stora delar av säsongen. Jag tar ändå med mig känslan av att få komma tillbaka på planen och hinna lira några matcher”, säger Ida.

Nu har hon skrivit på en kontraktsförlängning ytterligare en säsong med revansch i åtanke. “Den stora målsättningen är ju såklart att ta revansch i kvalet. För min egen del hoppas jag på att kunna spela fler matcher än vad den här säsongen bjöd på. Men också att få ut ännu mer av min kapacitet som spelare”, säger Ida.

“Det känns så roligt att Ida fortsätter spela med oss”, inleder tränare Caroline Stattin. “Hon är en riktigt vinnarskalle som alltid ger 100%. Efter en skadefylld höst så fick vi verkligen se hennes inställning på planen igen vilket är något utöver det vanliga. Det känns spännande att följa hennes fortsatta utveckling på nära håll.”

20-åriga Ida, med Husum som moderklubb tyckte att beslutet att förlänga med Dalen var ganska lätt. “Jag trivs bra i laget och jag känner att jag har många möjligheter att ta ytterligare kliv här”, säger hon.

Nu stundar försäsongsträning, som hon första gången på länge kan inleda utan skadebekymmer. “Det ska bli kul att göra en bra försäsong och förhoppningsvis hålla mig skadefri så att vi kan gå in ännu bättre förberedda i nästa säsong”, avslutar Ida.