Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Jonas och Måns ska spela med landslaget!

22 augusti 2019 09:56

18 spelare är uttagna till herrlandslagets match mot Finland i Finnkampen 7 september i Alingsås. IBK Dalens Jonas Svahn och Måns Parsjö-Tegnér är två av det uttagna.


Finnkampen avgörs i Estrad Arena i Alingsås 7 september. Då spelar först U19-herrlandslaget mot Finland, sedan följer fighten för A-herrlandslagen. Nu har förbundskapten Mikael Hill tagit ut sin trupp på 18 spelare.

Truppen är mycket baserad på vårens händelser. Finnkampen i Esbo, SM-slutspelet och det läger vi hade i Uppsala. Nu har vi valt en lite mer erfaren trupp än senast, av flera skäl. Ett av skälen är att vi inte spelar på hemmaplan så ofta. Vi vill visa upp det bästa vi har för vår hemmapublik, säger Mikael Hill och tillägger:

Nu är det bara 16 utespelare och 2 målvakter uttagna. Det finns väldigt många jätteduktiga spelare får stå åt sidan. När vi är i den fasen att vi vill testa lite, och även falla tillbaka på erfarenhet, blir konkurrensen knivskarp. Vi har inte bara tittat på en mix med mer eller mindre erfarna spelare. Som i alla lagbyggen har vi försökt balansera vår trupp med både offensivt och defensivt starka spelare. Vi tycker att vi har fått ihop en spännande mix.

Mer information, hela truppen och hela artikeln hittar du på innebandy.se