Onsdag
02 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match
Lördag
17 Sep 1 match
Fredag
23 Sep 1 match
Lördag
24 Sep 1 match
Söndag
02 Okt 1 match
Söndag
09 Okt 1 match
Söndag
16 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Lördag
19 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 1 match
Söndag
04 Dec 1 match
Onsdag
07 Dec 1 match
Söndag
11 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 1 match
Torsdag
29 Dec 1 match
Torsdag
05 Jan 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Söndag
15 Jan 1 match
Söndag
22 Jan 1 match
Söndag
29 Jan 1 match
Lördag
11 Feb 1 match
Onsdag
15 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 1 match
Lördag
25 Feb 1 match
Onsdag
01 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 1 match

Poängdrottningen förlänger med IBK Dalen

15 april 2022 08:00

Hanna Kristoffersson anslöt inför den gångna säsongen för att hjälpa till att skjuta upp IBK Dalen till SSL. Totalt blev det 46 poäng på 18 matcher i grundserien men inget avancemang till SSL.


Nu har hon valt att förlänga sitt kontrakt i 2 år för att ta revansch och se till att klubben att klubben snart återfinns i finrummet. “Jag vill vara med på resan till SSL efter det snöpliga slutet på förra säsongen”, säger Hanna Kristoffersson.

25 mål och 21 assist, ett snitt på 2,5 poäng per match och vinst i poängligan i Norra Allsvenskan. Inte fy skam! “Det känns fantastiskt att “HK” kör vidare med oss. Såklart väldigt viktigt att få behålla norra allsvenskans poängdrottning. Hon är en riktig poängspelare som gör mycket mål men framförallt lägger snygga passningar till sina medspelare”, säger tränare Caroline Stattin. “Hon är en riktig lagspelare som sprider bra energi runt sig. Det ska bli spännande att se vilka ytterligare kliv “HK” kommer ta i sin utveckling nästa säsong” fortsätter hon.

“Att förlänga med Dalen var ett lätt beslut då jag trivs väldigt bra i laget och i Umeå. Det är en seriös klubb och jag tror att vi har något bra på gång”, säger huvudpersonen.

Att komma till en ny stad och ett nytt spelsystem är inte alltid det lättaste.
“Jag tycker att förra säsongen gick bra och med tanke på att det var mycket nytt att lära sig och då speciellt ett helt nytt spelsystem för mig. Så med tanke på det så tycker jag att jag lärde mig spelet snabbt och kunde därför bidra med mina styrkor i anfallsspelet”, reflekterar Hanna om sin egen insats.

Nu väntar snart uppstarten på nästa säsong och chans på revansch. Vilka lärdomar vill hon att laget tar med sig?
“Det som vi bör tar med oss från förra säsongen är all erfarenhet kring vad som händer under ett kval. Sedan även med tanke på att hela laget fick lära sig ett nytt spelsystem inför den här säsongen så kommer vi att ha med oss det vidare in i nästa säsong”, avslutar Hanna Kristoffersson.