Lördag
25 Nov 1 match
Lördag
02 Dec 1 match
Lördag
16 Dec 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Hanna Berglund blir Dalen trogen!

19 augusti 2022 10:30

När Dalen i fjol missade chansen till avancemang till SSL så tog det hårt på Hanna Berglund, född 2000. Tillslut vann dock revanschlustan över besvikelsen och nu kan vi meddela att hon kommer att tillhöra klubben i ytterligare en säsong. “Jag trivs bra bland både spelare och ledare vilket gjorde valet att stanna i Dalen enklare. Jag är även väldigt revanschsugen efter förra säsongens tråkiga avslut”, säger Hanna.


Hanna anslöt till klubben för 2 säsonger sedan och har på de 20 matcher hon hunnit spela gjort 22 poäng.
“Hanna är aktiv i det offensiva spelet och ett ständigt hot med sitt skott. Det blir kul att se vilka fler kliv hon kommer ta i sin utveckling under nästa säsong”, säger tränare Caroline Stattin och fortsätter. “Det är en spelare som kan spela på olika positioner och har ett bra skott. Det känns jättekul att hon valt att fortsätta spela med oss!”

Det är dock inte Hannas första sejour i klubben. Som junior spelade hon nämligen två säsonger i IBF Dalen. Innebandykarriären inleddes dock i Sandåkerns SK och närmast innan hon återvände Dalen så representerade hon IKSU Ungdom/Thorengruppen IBK i 3 säsonger.

Nu väntar hennes totalt 6:e säsong i Damallsvenskan. “Det är alltid lite tråkigt att sommaren och semestern är över men jag är förväntansfull och taggad på att säsongen drar igång! I sommar har jag lagt lite extra fokus på att sätta tekniken i gymmet men det har även blivit mycket intervaller”, säger Berglund.

Dalen går åter in i säsongen som en av favoriterna i serien, dvs att förväntningarna är höga på laget. Själv har Hanna också en tydlig bild av förväntningarna på både sig själv och på laget. “Av mig själv förväntar jag mig att utvecklas som spelare och såklart även att prestera så bra som möjligt för att hjälpa laget. Av laget förväntas 100% av alla, träning som match”, avslutar hon.