Söndag
16 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Lördag
19 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 1 match
Söndag
04 Dec 1 match
Onsdag
07 Dec 1 match
Söndag
11 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 1 match
Torsdag
29 Dec 1 match
Torsdag
05 Jan 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Söndag
15 Jan 1 match
Söndag
22 Jan 1 match
Söndag
29 Jan 1 match
Lördag
11 Feb 1 match
Onsdag
15 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 1 match
Lördag
25 Feb 1 match
Onsdag
01 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 1 match

Dalenprodukt blir klubben trogen!

13 februari 2018 14:30
Silly Season!

Inför säsongen 2016/2017 fick 19-åriga Dalenprodukten Victoria Ström chansen att ta klivet upp från Dalens allsvenska lag till SSL. Under sin första säsong i högsta ligan noterades hos för fem poäng. Denna säsong så har hon överträffat det med råge och har hittills gjort nio poäng varav sex mål. Nu är det klart att Victoria har bestämt sig att spela med Dalen även kommande två säsonger.


-Det känns så klart roligt att jag bestämt mig för ytterligare 2 år i klubben. Jag har alltid spelat i Dalen och är tacksam för förutsättningarna som finns i klubben. Jag ser fram emot att få möjligheten att fortsätta min utveckling i min moderklubb, säger Victoria Ström.

Av seriespelet återstår fem matcher för laget och Victoria har bilden klar för sig om vad som gäller!

-Vi vill till slutspel så jag förväntar mig och vet att laget är riktigt taggade och vill plocka återstående poäng. Vi har en bra känsla inom laget och det känns som vi byggt upp mer självförtroende under säsongen, säger Ström.

-Det känns kul att Victoria har bestämt sig för att fortsätta vara med på vår resa med damlaget. Vi har ett ungt och väldigt utvecklingsbart lag där ungefär hälften av alla våra spelare i elitlaget antingen kommer från vår egen verksamhet precis som Ström eller från någon av alla andra duktiga föreningar i Umeåregionen, säger klubbdirektör Urban Karlsson.

-Victoria har en väldigt positiv utvecklingskurva där hon under åren i vårt allsvenska lag fått möjlighet att jobba med att vara väl förberedd för steget upp till SSL, vilket hon har visat under de två åren hon spelat i SSL att hon verkligen har gjort, avslutar Karlsson.