Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Trio lämnar Dalen

29 maj 2018 19:01
SSL herr

Som tidigare har rapporterats i media kommer Markus Lindström och Marcus Berglund inte spela med IBK Dalen den kommande säsongen. Lindström har skrivit på för Team Thorengruppen och Berglund kommer att återfinnas i Linköping. Båda spelarna satt på utgående kontrakt. Nu står det också klart att Dalenbacken Henrik Sjöström väljer att bryta sitt kontrakt med klubben på grund av motivationsbrist.


Vad ligger bakom ditt beslut?
– Jag har valt att sluta på grund av brist på motivation. I dagsläget känner jag inte att jag får ut något av att spela, och då fick vara nog för min del. Det var givetvis ett svårt beslut att ta. På ett sätt känns det riktigt tråkigt att inte få vara i den grupp av gemenskap som det ändå är, men å andra sidan tycker jag att det skönt att jag kommer ha mer tid till familj, vänner och andra intressen, säger Henrik Sjöström.

Hur tror du att du kommer följa laget nu?
– Jag kommer garanterat att följa grabbarna både på plats och hemma i tv-soffan, säger Sjöström.

Blir det spel på lägre nivå?
– Det är inte omöjligt att jag kommer börja spela på en annan nivå, men det är inget jag planerar i nuläget. Tiden får utvisa helt enkelt, säger Sjöström.

Många innebandyspelare gör comeback. Tidigt att säga redan nu, men kommer fansen få se dig i Dalentröjan igen tror du?
– Just nu svarar jag nej på den frågan, men man ska aldrig säga aldrig, säger Sjöström.

Något att du vill hälsa till Dalenfansen?
– Jag skulle vilja tacka alla som på något sätt varit med under min resa i IBK Dalen. Lagkamrater, ledare, supportrar, funktionärer och alla andra inblandade, tack för allt och tack för mig, säger Henrik Sjöström.

IBK Dalen vill passa på att tacka Henrik Sjöström, Marcus Berglund och Markus Lindström för deras insatser i Dalentröjan.