Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Nordin ansluter från Örnsköldsvik!

13 augusti 2021 11:31

IBK Dalen har gjort klart med Elin Nordin inför stundande säsong. Den right-skjutande forwarden, född 2001, är “innebandyfostrad” i Gullänget Kroksta IBS men har sedan 2016 representerat Örnsköldsviks IBK.


Den största skillnaden mellan Ö-vik och Dalen, skulle jag säga, är att spelarna i Dalen är mer rutinerade. Dalen har även bättre förutsättningar för en seriösare elitsatsning, säger Nordin.

Nordin, som missade hela förra säsongen pga en skada, räds inte utmaningen som väntar. Jag förväntar mig definitivt kvalspel till SSL denna säsong, vi har vad som krävs för att ligga i toppen av serien, säger hon.

Kul att Elin kommit in i truppen, säger tränare Caroline Stattin. Att få in ytterligare en rightare i truppen känns väldigt bra. Det ska bli spännande att få följa hennes utveckling.

2 säsonger i Division 1 och 1 säsong i Allsvenskan har Elin spelat sedan tidigare på seniornivå och hon beskriver sig själv som en stark "rightare” som gärna gör grovjobbet för laget. Tränare Stattin instämmer, Elin har en träningsvilja utöver det vanliga, vilket syns på hennes fysik. Så med hennes fysik och vilja kommer hon bidra till laget över hela banan.

Att det blev Dalen inför den här säsongen motiverar Nordin, Jag har pluggat ett år på Universitetet på distans och jag har sett fram emot att flytta upp och prova något nytt. Redan efter första kontakt med Dalen kändes det som ett bra val med mycket kompetens.