Lördag
25 Nov 1 match
Lördag
02 Dec 1 match
Lördag
16 Dec 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Matilda Wirthig till landslagets läger!

21 augusti 2019 11:13

Resan mot VM fortsätter med den trupp på 23 spelare som är uttagen till damlandslagets läger i Uppsala 5-8 september. Och IBK Dalens Matilda Wirthig är en av tre målvakter som ska åka dit.


Förbundskapten Åsa Karlsson har höga förväntningar på sina spelare. Det är läge att visa att de vill vara med till VM, säger hon.

Damlandslaget inleder säsongen med ett fyra dagar långt läger i IFU Arena i Uppsala 5-8 september. Med sikte på VM i Schweiz i december har nu Åsa Karlsson tagit ut 20 utespelare och 3 målvakter.

VM närmar sig med stormsteg och vi har inte så många tillfällen kvar innan VM-truppen ska tas ut. Men det är viktigt att tillägga att det finns ett gäng spelare som inte fick plats i den här truppen som är aktuella och kan ta plats framöver. Dörren är fortfarande öppen för VM-spel för dem och vi har Euro Floorball Tour kvar i oktober. Nu har vi utgått från det vi såg i slutet av förra säsongen och på lägret på Gotland i slutet av maj, säger förbundskapten Åsa Karlsson.

Lägret kommer att bestå av träningar, team building, mediaträning och träningsmatcher mot herrjuniorlag.

Vi ska fortsätta jobba med vårt spel, kika på detaljer i spelet och träna i special teams. Vi vill att spelarna ska visa upp sitt bästa jag under de här dagarna i Uppsala, säger Karlsson.

Med på lägret finns också nya målvaktstränaren Per Falk, som vi tidigare har presenterat.

VM spelas i schweiziska Neuchatel 7-15 december.

Artikel från innebandy.se Läs hela listan på spelare där.