David Karlsson signar 3-års kontrakt med IBK Dalen!

7 maj 2021 13:30
SSL Herr

IBK Dalen har nu gjort klart David Karlsson som gjort en kometkarriär. David kom 2019 från div 3 laget IBK Elfhög och efter att ifjol ha spelat med IBF Dalen i div 1 så flyttades han i höstas upp till IBK Dalen och gjorde under fjolåret 23 matcher i Svenska Superligan.


– Vi är väldigt nöjda med att vi har kommit överens med David Karlsson om ett kontrakt. David är en superkille som verkligen kommit in bra i vårt lag och jag tror att David kommer att utvecklas mycket under de kommande säsongerna, säger IBK Dalens klubbdirektör Urban Karlsson.

– Det ska bli riktigt kul och spännande att ta steget upp från IBF, det kommer bli en stor utmaning att ta en plats i truppen men det är något jag kommer kriga för att göra. Under kommande tre åren hoppas jag på att utveckla mitt spel till det yttersta för att bli en given spelare i truppen. Jag tror även stenhårt på spelstilen Dalen har och tror att den kommer att blomma ut ännu mer inom en snar framtid, säger David Karlsson.

– Vilken fantastisk bekantskap detta har kommit att bli. Från första stund har vi känt att David verkligen passar perfekt in i vår grupp, då han är en social, positiv och en väldigt ambitiös kille. Man kan säga att han på allvar påbörjade sin elitresa förra sommaren och jag upplever att han tagit stora steg under sitt första år med SSL laget, där han redan visat att han kan ta plats på planen. David kommer höja sin fysik ytterligare denna sommar och i kombination med mer tid på innebandyplanen är jag säker på att vi kommer se en ännu större utveckling under kommande säsong. Jag är väldigt glad att ha med David på resan när sagan om IBK Dalen ska berättas, säger IBK Dalens tränare Jonatan Brolin.

IBK Dalen och David Karlsson har kommit överens ett 3-års kontrakt.