Söndag
03 Jan 1 match
Söndag
10 Jan 1 match
Lördag
16 Jan 1 match
Måndag
18 Jan 1 match
Torsdag
21 Jan 1 match
Söndag
24 Jan 1 match
Onsdag
27 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 1 match
Lördag
13 Feb 1 match
Onsdag
17 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match

IBK Dalen värvar tillbaka egen produkt!

3 februari 2021 11:00
SSL Herr

IBK Dalen har kommit överens med August Flod om en dubbellicens för resten av säsongen samt att August kommer att göra en permanent övergång tillbaka till IBK Dalen när han går ut riksinnebandygymnasiet (RIG) i sommar.


– Vi är väldigt nöjda med hur August har utvecklats under åren på RIG och det känns mycket bra att han har valt att komma tillbaka till Dalen efter gymnasiet. August är en spelare som har spelat forward i RIG men vi ser honom mera som en libero eller mitt i vårt spelsystem säger IBK Dalens klubbdirektör Urban Karlsson.

– För mig kändes det självklart efter att jag tränat med IBK Dalen och sett hur man jobbar med spelarna och organisationen. Jag kände tidigt att det var rätt alternativ för mig med tanke på de möjligheter som finns i klubben och jag tror det är en bra plats att utvecklas ytterligare. Jag valde även IBK Dalen för att jag vet att jag måste kriga för ta en plats i laget med den tuffa konkurrensen som finns, säger August Flod.

– Så oerhört roligt att få vara med och välkomna August tillbaka till IBK Dalen! Här har vi en kille som gjorde ett avtryck hos oss i somras när han tränade med laget. Jag uppfattar August som en lugn, social och trygg person. En lagspelare som är fokuserad och redo att försöka sträva efter att göra personbästa vid varje träningstillfälle. Jag är säker på att han kommer passa bra socialt i vår grupp och jag vet att han är motiverad att utvecklas tillsammans med vårt lag. Som innebandyspelare kommer han att bidra med ett fysiskt och rejält spel och offensivt alltid vara aktiv med och utan bollen och redo att hjälpa sina lagkompisar, säger IBK Dalens tränare Jonatan Brolin.

IBK Dalen och August Flod har kommit överens om att när August går ut skolan skall han skriva på ett 3-års kontrakt med IBK Dalen.

Denna nyhet sponsras av Chilli.se