Två nya år för Skyltbäck!

16 april 2019 16:24
SSL Dam

IBK Dalen har gjort klart med ytterligare en förlängning på damsidan. Det är Anna Skyltbäck som valt att förlänga med två nya år.

Anna som missade hela den förra säsongen pga en knäskada säger såhär om sin förlängning.


-Det känns väldigt bra. Det är ett härligt och bra gäng som jag ser framemot att få lira med två säsonger till. Det känns också som en nystart, jag är otroligt revanchsugen efter skadan. Så att ha ett nytt kontrakt klart är jag väldigt glad och laddad över!, säger Anna Skyltbäck

Om valet att fortsätta i dalen säger hon -Jag trivs väldigt bra och jag tycker det finns bra förutsättningar i föreningen. På så sätt föll det ganska naturligt, jag tror att det är en bra miljö för mig att fortsätta min utveckling i.

Tränaren Henrik Vilhelmsson är också nöjd med förlängningen.

-Anna opererade sitt korsband inför denna säsong och har verkligen gjort allt för att vara så bra fysisk förberedd inför kommande säsong med att köra sin rehab på ett föredömligt sätt. Det i kombination med en bra försäsongsträning gör att förutsättningarna för att vi får se en Anna Skyltbäck i minst samma fina form hon hade innan skadan som goda. Anna kommer att tillföra ytterligare spelskicklighet till laget och är en spelare som kommer att vara väldigt användbar i vårt spel.