Söndag
16 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Lördag
19 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 1 match
Söndag
04 Dec 1 match
Onsdag
07 Dec 1 match
Söndag
11 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 1 match
Torsdag
29 Dec 1 match
Torsdag
05 Jan 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Söndag
15 Jan 1 match
Söndag
22 Jan 1 match
Söndag
29 Jan 1 match
Lördag
11 Feb 1 match
Onsdag
15 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 1 match
Lördag
25 Feb 1 match
Onsdag
01 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 1 match

Jacob Mäkeläinen tillbaka till IBK Dalen!

19 januari 2023 13:00
SSL Herr

IBK Dalen har igår lyckats värva tillbaka Jacob Mäkeläinen från Team Thorengruppen SK.

– Det känns väldigt bra att vi har lyckats köpa Jacob från TG och jag är väldigt nöjd att kunna göra denna förstärkning nu i slutspurten av serien, Jacob är en förebild som spelare och han kommer att hjälpa vårt lag att lyckas både på kort och lång sikt, säger IBK Dalens klubbdirektör Urban Karlsson.


– Det känns riktigt kul att få komma tillbaka till IBK Dalen. Jag känner ju sen tidigare majoriteten av laget och de vet jag ju är jättehärliga killar och jag kan bara tänka mig att de nya är det också. Dalen har ju varit och är känt för att vara en lagmaskin som aldrig ger upp vilket jag gillar och sen med deras nya försvarsspel som består av hårt jobb och mycket närkamper så kan jag nästan inte tänka mig att en annan klubb kan passa mig bättre , säger Jacob Mäkeläinen.

– Jag skulle säga att Jacob är som klippt och skuren för att spela med oss. Han kommer först och främst att tillföra ännu mer kraft och energi till vårt presspel. Sen kommer han att komplettera sin omgivning men sin ”no nonsense”-spelstil.
Jacob har dessutom redan spelat 7 säsonger i klubben och gör nu sin 5:e i SSL, så vi får både tillbaka en kulturbärare och rutin från spel i Svenska Superligan.
Eftersom han redan känner en stor del av laget sedan tidigare förväntar jag mig att han snabbt kommer in i allt och kan bidra redan från första början, både på och utanför planen. Han kommer också med sin träningsdisciplin fortsätta att driva vår träningskultur framåt och vara ett föredöme för de yngre killarna i laget, säger IBK Dalen tränare Mattias Hall.

IBK Dalen och Jacob Mäkeläinen har kommit överens om ett kontrakt som sträcker sig t.o.m. 2025.