Lördag
17 Dec 1 match
Torsdag
29 Dec 1 match
Torsdag
05 Jan 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Söndag
15 Jan 1 match
Söndag
22 Jan 1 match
Söndag
29 Jan 1 match
Lördag
11 Feb 1 match
Onsdag
15 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 1 match
Lördag
25 Feb 1 match
Onsdag
01 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 1 match

IBK Dalen - Med bredden som spets!

16 mars 2023 09:57

Idrott handlar verkligen om känslor! Ofta är dom härliga men andra gånger är dom hemska.

Och egentligen är det ju ett häftigt inslag i den svenska idrotten, att man kan klättra i seriesystemet, men tyvärr betyder det att alla lag också riskerar att åka ur sin serie. Det är en del av idrottslivet bara, att det kan hända, även om det känns omöjligt före det har hänt och lite ofattbart efteråt.

Men nu är det så. IBK Dalens herrar har åkt ur högstaligan i innebandy.


De senaste dagarna har varit jobbiga såklart, men samtidigt har det blivit tydligt att vi inte står ensamma i den här situationen, tvärtom. Fans och sponsorer, gamla spelare och ledare och många av våra ideella krafter har hört av sig med stöd och tillrop och uppmuntran. Det har gjort att vi redan idag vill tänka på framtiden, och planera för nästa säsong och vad vi behöver göra för att komma tillbaka till toppen. Bredden är verkligen vår spets i IBK Dalen, det känns verkligen nu! Det är vår breda organisation som gör oss motståndskraftiga mot tuffa (tillfälliga) motgångar av det här slaget.

Våra damer kvalar dessutom de kommande veckorna för att återigen bli ett SSL-lag och nu ska klubben först sluta upp bakom dom.

Samtidigt hälsar herrspelarna att dom är revanschsugna, och för oss ledare är det skönt att redan nu kunna konstatera att vi kommer ställa ett mycket starkt IBK Dalen på planen nästa år, med många av dagens profiler kvar tillsammans med våra unga, talangfulla spelare som kommer vara ett år bättre redan nästa säsong. Dessutom kommer vi inom kort att kunna avslöja några viktiga nyckelförstärkningar i truppen som kommer ge den mest deppiga Dalen-supportern hoppet tillbaka.

Damerna spelar mot AIK på lördag kl 15.00!! Kom och heja och visa era svartvita hjärtan!!!
🖤 🤍 🖤

Läs mer:
Poängkungen vill vara en del av laget
Karlsson ska ha ett starkare lag nasta år
Ketil - Det ska mycket till
Besvikelsen - Mådde otroligt jävla skit