Lördag
18 Feb 2 matcher
Lördag
25 Feb 2 matcher
Onsdag
01 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 2 matcher
Lördag
11 Mar 1 match
Söndag
12 Mar 1 match
Lördag
18 Mar 1 match
Onsdag
22 Mar 1 match
Lördag
01 Apr 1 match
Onsdag
05 Apr 1 match
Söndag
09 Apr 1 match

SM-medaljör stannar i Umeå!

12 maj 2021 09:18
SSL Herr

IBK Dalen har kommit överens med Niclas Brohlin-Ljung om ett nytt kontrakt. Niclas som kom till Dalen från Täfteå IK sommaren 2013, han har till dags datum gjort 124 st matcher i Svenska Superligan med IBK Dalen.


– Vi är väldigt nöjda med att Niclas har valt att skriva på ett nytt kontrakt med IBK Dalen. Niclas har under hela tiden i Dalen utvecklats och jag räknar med att han kommer att fortsätta med det eftersom att han hela tiden gör sitt bästa för att fortsätta att utvecklas , säger IBK Dalens klubbdirektör Urban Karlsson.

– Det ska bli väldigt kul att fortsätta min resa tillsammans med Dalen. Jag har tillhört herrlaget i 6 säsonger nu och jag ser framemot 2 nya säsonger. Vi har något spännande att fortsätta bygga vidare på från förra säsongen och jag tror verkligen på oss och vårt spelsystem. Så nu ska vi tillsammans göra allt vi kan för att nå ett SM-guld och får vi alla bitarna att falla på plats så kommer vi absolut vara med och slåss om guldet, säger Niclas Brohlin-Ljung.

– Att göra sina medspelare bättre är en viktig del av att spela i IBK Dalen och detta är en egenskap Niclas verkligen besitter. Han kommer förberedd till varje träning redo att pusha sig själv och sin omgivning. Duktig i sitt beslutsfattande med bollen och villig att ta mycket löpningar utan boll för att skapa utrymme för medspelare. Med aningen mer tuffhet och beslutsamhet så är jag övertygad om att denna grymma kille kommer ta ytterligare steg i sin personliga utveckling, säger IBK Dalens tränare Jonatan Brolin.

IBK Dalen och Niclas Brohlin-Ljung har kommit överens om ett 2-års kontrakt.