Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Dalen satsar på att utveckla damsidan!

16 februari 2021 14:31
Dam

Dalen startar ett nytt damlag i division 1.  Där kommer Dalens ungdomar i gymnasieåldern, som också spelar i Juniorallsvenskan, få en bra utbildning av rutinerade och välutbildade ledare. Laget kommer ha ett nära samarbete med Dalens allsvenska lag, bland annat genom att alltid ha ett antal fasta platser i allsvenskans träningsgrupp.


På det här sättet får unga spelare möjlighet att regelbundet träna i allsvensk miljö men även en möjlighet, om det går riktigt bra, kunna få spela i minst allsvenskan men samtidigt tillhöra gemenskapen med andra i samma ålder säger, Dalens klubbdirektör Urban Karlsson.

Att vara tongivande och få mycket speltid är viktigt. Vi tror inte på att unga spelare, som dessutom ska kombinera detta med gymnasiestudier, ska sitta och åka runt långa sträckor i buss eller på tåg för att få lite speltid eller sitta på bänken i ett allsvenskt eller SSL lag. Men visst, presterar någon riktigt bra så kommer de naturligtvis få speltid även där.

Vi tror på en hälsosam prestationsutveckling i ett lämpligt tempo för unga spelare fortsätter Karlsson.

Ett lag som detta är något som vi saknat för att känna att vi har en röd tråd från ungdom, bredd till elit så det här känns väldigt bra.

Vi känner också att vi lyckats knyta till oss en fantastisk ledarstab till laget, som har värden som vi står för, det vill säga kunskap och rutin till laget.

Ledarstaben säsongen 2021/2022:
Tränare är Tomas Andersson, Sandra Johansson, Anders Olofsson, Patrik Westerlund, Isa Marie Carsbo målvaktstränare, Henrik Ragnvaldsson fystränare och Anja Westerlund sjukgymnast.