Wilmer Entall stannar i IBK Dalen!
Publicerad: 2024-05-24
SSL Herr
Nu är det klart att Wilmer Entall blir kvar i IBK Dalen ytterligare två säsonger. Wilmer har den senaste säsongen varit med att ta upp laget till Superligan och han har i serien och kvalspelet gjort 10 mål och 12 assist och varit en viktig kugge i ett starkt IBK Dalen. Wilmers moderklubb är IBK Härnösand och han har även spelat 3 st U19 landskamper med Svenska landslaget.

– Det känns väldigt bra! Jag ser en stor potential i både laget och föreningen och vill vara med och återetablera oss som ett slagkraftigt lag i Superligan. Jag trivs väldigt bra i laget, staden och med livet utanför innebandyn, så valet att förlänga med IBK Dalen var självklart! Jag ser fram emot många tuffa matcher under säsongen och hoppas på en stor publik i Umeå Energi Arena som stöttar IBK Dalen till vinst, säger Wilmer Entall.

– Wilmer är en kanonspelare både på och utanför planen så det känns verkligen kul att vi kommit överens med honom om en fortsättning. Han har under säsongen hållit en hög lägsta nivå och kommer att även fortsättningsvis vara en viktig byggsten i vårt lagbygge, säger IBK Dalens klubbdirektör Urban Karlsson.

Wilmer Entall har skrivit på ett tvåårskontrakt med IBK Dalen.

IBK Dalen