Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Jonatan Brolin stannar i IBK Dalen!

28 januari 2020 10:39
SSL Herr

IBK Dalen har gjort klart med att Jonatan Brolin fortsätter som tränare för IBK Dalen herrar kommande säsong. Jonatan har tränat IBK Dalen under de senaste 8 säsongerna och tagit laget till slutspel i 6 av dessa och som bäst har det blivit SM-silver (12/13).


– Jag är oerhört glad att Jonatan har valt att fortsätta sin tränarkarriär här hos oss i IBK Dalen. Han passar perfekt in i föreningen, där vår filosofi är att utveckla unga hungriga spelare till att bli etablerade SSL-spelare. Jonatans styrka ligger i noggrannheten för detaljer samt att vilja utveckla sig själv och laget, till dagens moderna innebandy med ett aggressivare och högre försvarsspel, vilket även har krävt justeringar i den fysiska biten där Jonatan har varit högst delaktig i den förändring som skett där under de två senaste åren, säger IBK Dalens sportchef Christian Hjort.

– Först och främst känner jag en stolthet att Dalen fortsatt tror på mig som tränare och visar ett stort förtroende för mig och mitt arbetssätt. Jag känner starkt för spelarna i laget, för klubben och för människorna i klubben som alltid hjälper till på olika sätt.

För mig är innebandy och IBK Dalen på många sätt en stor del av idrottskulturen i Umeå och jag ser fram emot att hjälpa till att förstärka denna känsla hos ännu fler idrottsintresserade i Umeå. Jag är övertygad om att såväl spelare som organisation kommer att fortsätta sin utveckling och växa sig ännu starkare i framtiden, säger Jonatan Brolin.

– Rent lagmässigt har vi gjort en grym resa de senaste två säsongerna. Vilken otrolig utveckling av spelet vi gjort och vi tillsammans i laget tycker det är ett spännande projekt, där det bästa fortfarande finns kvar att plocka fram. Spelarna visar ett stort engagemang till att fortsätta utvecklas och detta är såklart en stor anledning att jag också fortsatt vill hjälpa till på denna resa. Nu "kör vi" alla Dalenfans runt om i Sverige! Tillsammans ska vi jobba mot det efterlängtade guldet. Vi i laget är övertygade om att tillsammans är det möjligt!, säger Jonatan Brolin.

Jonatan Brolin har skrivit på ett 1-års kontrakt med IBK Dalen.