Söndag
27 Okt 2 matcher
Lördag
02 Nov 1 match
Söndag
03 Nov 1 match
Lördag
09 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 1 match
Söndag
17 Nov 1 match
Torsdag
21 Nov 1 match
Fredag
22 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 2 matcher
Torsdag
28 Nov 1 match
Söndag
01 Dec 1 match
Onsdag
04 Dec 1 match
Idag 1 match
Torsdag
12 Dec 1 match
Onsdag
18 Dec 1 match
Söndag
22 Dec 1 match
Söndag
29 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 2 matcher
Lördag
11 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Tisdag
14 Jan 1 match
Torsdag
16 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 2 matcher
Tisdag
21 Jan 1 match

Intervju med Linus Holmgren inför matchen mot Mullsjö 28/11

27 november 2019 15:45
SSL Herr


Berätta lite om förra matchen som ni spelade mot Pixbo?

Det var en väldigt skön vinst med tanke på att vi kom från två förluster och spelet har gått lite trevande. Vi började inte matchen på bästa sätt, men i slutet mot första perioden började vi få stäm på spelet och kunde ta ikapp till 3-3. Sedan i andra perioden kändes det som att vi hittade tillbaka till vårt gamla spel. Vi jobbade hårt tillsammans, täckte mycket skott och sedan var Måns stabil bakåt som vanligt. I tredje kändes vi nästan som gamla ”tråkiga” Dalen igen. Det var en skön känsla och de tre poängen var väl behövliga när vi går in i en tuff december månad.

Hur kändes det för egen del?

Jag känner mig inte helt nöjd med min egen insats. Mitt eget spel kändes lite stapplande. Det gick bättre och bättre ju längre matchen led, men över 60 minuter finns det förbättringspotential. Förhoppningsvis går det bättre nu på torsdag mot Mullsjö.

Vem i laget blir årets överraskning??

För oss i laget kommer det inte direkt som en överraskning, men jag tycker att Niclas Brohlin-Ljung har visat de fina kvaliteter han besitter i år och han gör en väldigt bra insats nu senast mot Pixbo.

Nu på torsdag är det match mot Mullsjö, hur går dina tankar inför den matchen?

Matcher mot Mullsjö brukar alltid bli tuffa, fysiska och tempofyllda. Vi är också lite revanschsugna sen senaste förlusten i förlängning borta i Nyhemshallen och det kan nog bli en riktigt rolig match. Förhoppningsvis kan vi dra det längsta strået den här gången dock.

Är de något speciellt du vill hälsa till Dalenfansen inför matchen?

Hejsan allihopa! Hoppas ni svänger förbi Umeå Energi Arena Vind på torsdag för att se vår batalj mot MAIS:arna. Jag tror det kan bli en riktigt rolig match och om inte annat finns det alltid härligt fika, bollkastning och Hasse Andersson. Vi ses där!

Kom ihåg att stödja IBK Dalens insamling till Mustaschkampen!

Köp en reflexväst med den blå mustaschen väl synlig, för endast 100 kr. Swish 123 461 05 15 (märk med Väst) Några av våra spelare i herrlaget har odlat mustasch, var med och rösta på den snyggaste efter matchen. I samarbete med restaurang Angelini, lottar vi ut två trerättersmiddagar till någon lycklig vinnare. Summan av alla aktiviteter går oavkortat till Mustaschkampen!

Matchen börjar på torsdag kl 18:30 i Umeå Energi Arena Vind. Biljetter till matchen hittar du HÄR