Jennifer Strandberg stannar i IBK Dalen!

26 augusti 2020 11:15

IBK Dalens målvakt Jennifer Strandberg har skrivit på ett nytt kontrakt och hon har bestämt sig för att vara med på resan tillbaka till Superligan.


Jennifer började spela innebandy i Strands IK och sedan spelade hon några säsonger i Spöland/Vännäs innan hon tog steget IBF Dalen och under föregående säsong blev hon uppflyttad till IBK Dalen.

– Vi är väldigt nöjda med att Jennifer har skrivit på ett nytt kontrakt med Dalen. Jennifer har gjort en väldigt bra sommarträning och jag tror att hon är på väg att utvecklas till en bra Superliga målvakt, säger IBK Dalens klubbdirektör Urban Karlsson.

– Jag tycker att det ska bli väldigt roligt att IBF och IBK Dalen kommer att mötas i allsvenskan och jag tror att matcherna kommer vara tuffa med mycket vilja från alla spelare. Samtidigt ska det bli roligt att möta alla som jag spelade med förra säsongen också! Mina förväntningar på säsongen är att vinna serien och ta oss till kval och ta tillbaka SSL-platsen där vi hör hemma. De personliga mål som jag har för säsongen är att fortsätta utvecklas individuellt och försöka bidra mer på alla möjliga sätt som jag kan, säger Jennifer Strandberg.

Jennifer Strandberg har skrivit på ett 3-års kontrakt med IBK Dalen.