"Henke" utvärderar!

22 november 2019 09:00

Nu har vi spelat en tredjedel av årets seriespel och vi har i dagsläget (21 nov) samlat ihop åtta poäng på de nio matcher vi spelat vilket gör att vi ligger två poäng från den slutspelsplats vi strävar mot. Vilket är några färre poäng av vad vi skulle vilja ha för att vara nöjda.


Vi har under seriens första del blandat och gett lite för mycket i vårt spel men tycker att vi under de senaste matcherna hittat lite mer stabilitet i vårt spel vilket även visat sig i poäng kolumnen. När vi analyserat varför vi inte varit mer stabila i spelet så landar vi lite i att vi tillsammans med några andra lag i serien som gjorde en bra andra halva av säsong förra året. Där fokus blivit lite på att “ta nästa steg” och i det har vi lite tappat det grundläggande arbetet som gjort oss bra. Nu har vi hittat tillbaka till det vilket känns positivt och nu gäller det för oss att fortsätta ta det jobbet varje träning och match så kommer det här att bli en riktigt rolig säsong.

Vi har även under de senaste veckorna kunnat ta nästa steg för våra spelare som varit långtidsskadade i form av Amanda Niclasson, Amanda Skyltbäck och Alexandra Güzel. De har alla tre kunnat delta i spelmoment i olika former så det känns väldigt positivt att vi kan se dem på planen inom kort.

I helgen väntar två matcher innan det är dags för VM uppehåll där vi inleder på fredag mot KAIS Mora på bortaplan innan vi avslutar mot Endre hemma på söndag. Jag hoppas ni alla kommer och stöttar oss under söndagens match och även i kommande matcher! Vi ses på arenan.