Söndag
27 Okt 2 matcher
Lördag
02 Nov 1 match
Söndag
03 Nov 1 match
Lördag
09 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 1 match
Söndag
17 Nov 1 match
Torsdag
21 Nov 1 match
Fredag
22 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 2 matcher
Torsdag
28 Nov 1 match
Söndag
01 Dec 1 match
Onsdag
04 Dec 1 match
Idag 1 match
Torsdag
12 Dec 1 match
Onsdag
18 Dec 1 match
Söndag
22 Dec 1 match
Söndag
29 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 2 matcher
Lördag
11 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Tisdag
14 Jan 1 match
Torsdag
16 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 2 matcher
Tisdag
21 Jan 1 match

"Henke" utvärderar!

22 november 2019 09:00

Nu har vi spelat en tredjedel av årets seriespel och vi har i dagsläget (21 nov) samlat ihop åtta poäng på de nio matcher vi spelat vilket gör att vi ligger två poäng från den slutspelsplats vi strävar mot. Vilket är några färre poäng av vad vi skulle vilja ha för att vara nöjda.


Vi har under seriens första del blandat och gett lite för mycket i vårt spel men tycker att vi under de senaste matcherna hittat lite mer stabilitet i vårt spel vilket även visat sig i poäng kolumnen. När vi analyserat varför vi inte varit mer stabila i spelet så landar vi lite i att vi tillsammans med några andra lag i serien som gjorde en bra andra halva av säsong förra året. Där fokus blivit lite på att “ta nästa steg” och i det har vi lite tappat det grundläggande arbetet som gjort oss bra. Nu har vi hittat tillbaka till det vilket känns positivt och nu gäller det för oss att fortsätta ta det jobbet varje träning och match så kommer det här att bli en riktigt rolig säsong.

Vi har även under de senaste veckorna kunnat ta nästa steg för våra spelare som varit långtidsskadade i form av Amanda Niclasson, Amanda Skyltbäck och Alexandra Güzel. De har alla tre kunnat delta i spelmoment i olika former så det känns väldigt positivt att vi kan se dem på planen inom kort.

I helgen väntar två matcher innan det är dags för VM uppehåll där vi inleder på fredag mot KAIS Mora på bortaplan innan vi avslutar mot Endre hemma på söndag. Jag hoppas ni alla kommer och stöttar oss under söndagens match och även i kommande matcher! Vi ses på arenan.