Lördag
18 Feb 2 matcher
Lördag
25 Feb 2 matcher
Onsdag
01 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 2 matcher
Lördag
11 Mar 1 match
Söndag
12 Mar 1 match
Lördag
18 Mar 1 match
Onsdag
22 Mar 1 match
Lördag
01 Apr 1 match
Onsdag
05 Apr 1 match
Söndag
09 Apr 1 match

Våra arrangemang


UMEÅ OUTDOOR FLOORBALL
Sommarens innebandycup! Spela innebandy på våra utomhusplaner på Musköten och Rådhustorget. Cupen är inte sanktionerad vilket innebär att den vänder sig till alla oavsett om du är aktiv eller inte. Så snacka ihop dig med några kompisar och anmäl ett lag du med! Vi spelar 3 mot 3 med målvakt (förutom i vissa klasser där det inte är målvakt).
Klicka här för att komma till cupens hemsidaSKELLEFETÅ OUTDOOR FLOORBALL
Ta med dig kompisarna eller dit lag och spela innebandy utomhus i Skellefteå. IBK Dalen tillsammans med Skellefteå anordnar en riktig folkfest på Norrvalla i Juli.
Klicka här för att komma till cupens hemsidaUMEÅ SCANDIC CUP

Sveriges största seniorturning i innebandy med mather som spelas 3x20 minuter! Åtta klasser fördelade på lika många dam som herr. Spelas i Umeå under två veckor i början av september varje år.
Klicka här för att komma till cupens hemsida

UMEÅ FLOORBALL FESTIVAL
Passa på att ladda upp med ditt ungdomslag för en cup i Umeå! Turneringen växer för varje år. 2017 spelade ca 150 lag Umeå Floorball Festival.
Cupen spelas i början av oktober varje år.
Klicka här för att komma till cupens hemsida


 
UME FLYERS CUP
För stående funktionshindrade ungdomar och vuxna. Matchtid preliminärt 2 x 15 min. Medaljer till 1-3 placering i respektive division, samt deltagarmedaljer till övriga. Cupen spelas i februari varje år.
Klicka här för att komma till cupens hemsida