Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Hemma
Dalen
DAL
Borta
Lindås
LIND

Kan nykomlingen få stopp på Dalens framfart?

28 september 2018 15:00
Matchguide

Dalen har startat med tre raka segrar mot lag som Storvreta, Falun och Sirius. Nu bjuder de in nykomlingen Lindås till Umeå Energi Arena. Frågan är om de kan få segertåget ur balans?


Matchen:

Dalen - Lindås

Söndag 17:00 Umeå Energi Arena

Formen:

Dalen: V, V, V

Lindås: F, V

Rubrikerna:

– Dalen har satt in högsta växeln redan från start och kommer med tre raka vinster i bagaget. Hemmalaget har fått båda finallagen från förra säsongen, Storvreta och Falun, på fall och vann desutom med klara 10-3 mot Sirius under onsdagen.

– Nykomlingen Lindås får se upp med Dalens Alexander Hedlund. 22-åringen kickade igång säsongen med fyra mål och har därefter inte slagit av på farten. Forwarden leder just nu både skytteligan och poängligan. Åtta mål och två assist på tre matcher - hur många gör han på söndag?

– Lindås fick en bra start på sin debut i SSL och vann över Örebro med 9-8. Noterbart är att nykomlingen ledde med 6-1 efter en spelad period. I det senaste mötet, mot Pixbo, hade Lindås ledningen igen efter den första perioden - men förlorade till slut med 6-4.

– Patrik Malmström leder den interna poäng- och skytteligan med fyra mål och en assist. Kan 29-åringen fortsätta bygga på poängsviten när segertåget Dalen står för motståndet?

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Dalen-Lindås via SSL Play.