Hemma
Falun
FAL
Borta
Kalmarsund
KAL

Poängkungarnas kamp - Galante vs. Nilsson

7 november 2018 12:00
Matchguide

För att hänga med topplagen för nykomlingen Kalmarsund krävs tre poäng när de ställs mot hemmastarka Falun. Dessutom ställs poängsprutorna Alexander Galante Carlström mot varandra Kim Nilsson, vem vinner den matchen?


Matchen:

Falun - Kalmarsund

Onsdag 18:30 JALAS Arena

Formen:

Falun: V, V, F, V, V

Kalmarsund: F, V, F, V, V

Rubrikerna:

– Falun har plockat poäng i samtliga fyra hemmamatcher denna säsong och endast förlorat en match, det var mot Pixbo i början av oktober när dalalaget fick se sig besegrade med 10-9 efter förlängning.

– Några som plockat poäng i samtliga matcher för Falun denna säsong är Alexander Galante Carlström, Omar Aldeeb och Emil Johansson. Värt att notera är att Galante Carlström har gjort två poäng eller fler i samtliga matcher förutom en.

– Nykomlingen Kalmarsund tuffar på och fick med sig en poäng mot Pixbo senast. På de fem senaste matcherna har Kalmarsund vunnit tre, två av dem har varit efter övertid eller straffar.

Kim Nilsson är poängvassast hos gästerna och har svarat för 20 poäng på nio matcher, det gör att han är fyra i SSL.s poängliga - tre poäng efter Galante Carlström som är tvåa.