Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Hemma
Dalen
DAL
Borta
Pixbo
PIX

Krupnova och Fylke fixade tre poäng mot Dalen

27 januari 2019 19:05
SSL Dam

Gästande Pixbo tog ledningen i matchen men efter en stark andraperiod hade Dalen hämtat upp till ett likaläge. Dock var det matchens två första målskyttar, Eliska Krupnova och Alicia Fylke, som skulle få det sista ordet när de svarade för ett varsitt mål till i den tredje perioden.


Resultatet:

Dalen - Pixbo Wallenstam 2-4 (0-2, 2-0, 0-2)

Mål Dalen: Clara Forssén, Henny Hägglund

Mål Pixbo: Eliska Krupnova 2, Alicia Fylke 2

Rubrikerna:

– Det svängde ordentligt när Dalen tog emot Pixbo under söndagen. Gästerna öppnade starkast genom att göra två mål i den första perioden. Men i mittenakten klev Clara Forssén och Henny Hägglund fram för hemmalaget och blåste liv i matchen igen. Hägglund fick även chansen att ge hemmalaget ledningen på straff i slutet av den andra perioden, men Lara Heini räddade den straffen.

– Henny Hägglund hade inför dagens möte svarat för tre poäng denna säsongen, och idag kom säsongens tredje fullträff.

– Eliska Krupnova och Alicia Fylke som gav gästerna ledingen efter den första perioden var även de två som fick sista ordet i matchen när de svarade för ett varsitt mål till. Tvåmålsskyttarna svarade dessutom för varsin assist idag.

– Pixbo är forsatt med i toppen och är tre poäng bakom tabelltvåan KAIS Mora med 42 inspelade poäng. Dalen är precis utanför slutspelsplats men har samma poäng som åttan Malmö, dock har Umeålaget sämre målskillnad.