Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Hemma
Nacka
NIBK
Borta
Karlstad
KAR

Nacka Wallenstam IBK på bortaplan för SSL laget på lördag

26 september 2019 20:50
SSL DAM

Damerna reser på lördag till huvudstaden för ett möte med nykomlingarna Nacka Wallenstam IBK. Ett Nacka som även dom likt KIBF vann sin premiärmatch, i deras fall blev det vinst med 6-3 mot Warberg IC på bortaplan.


Johan Libäck om lördagens bortamatch: "Efter förra omgångens premiärvinst mot mästarlaget Täby är det nu verkligen dags att ladda om på nytt och göra oss redo inför den uppgift som väntar. Vi mötte Nacka under försäsongen och förlorade den fighten, så vi är medvetna om att det är en tuff motståndare som står på andra sidan när matchen blåses igång. Vi vet att Nacka är ett lag med mycket fart och energi, och det gäller att vi är påkopplade ifrån start och hela matchen igenom för att hänga med i tempot. Vi har en go känsla i laget, och vi kommer vara redo när matchen drar igång på lördag.”

Matchen drar igång 16:00 i Ormingehallen, kan du inte stötta oss på plats går det även utmärkt att följa matchen på sslplay.se.

Glöm även inte att säkra din plats till hemmamatchen mot Skoghalls IBK som spelas fredag 4 oktober. Det är hårt tryck på biljetterna, så säkra din plats redan idag. Biljetter till matchen hittar du här