Huvudsponsorer

UMEÅ PERFORMANCE CENTER
Umeå Performance Center är en av Sveriges modernaste träningsanläggningar med en yta om över 7000 kvm som anpassats mot friskvård och hälsa.
Som medlem i IBK Dalen så tränar du billigare på Umeå Performance Center! Läs mer här

INTERSPORT
Intersport är världens största sportkedja med fler än 5500 butiker i 44 länder. I Sverige har vi ett brett butiksnätverk med runt 150 butiker där vi erbjuder sportutrustning som inspirerar till hälsa och träningsglädje.

UNIHOC
UNIHOC is the world leading manufacturer of floorball equipment today. With customers in more than 65 countries the brand UNIHOC is the world’s largest floorball brand. UNIHOC stands for quality, design and development.

HYUNDAI
Hyundai Motor Company byggde sin första bil 1967 och är idag Koreas största biltillverkare – och den femte största i världen med en försäljning på fem miljoner bilar per år. I staden Ulsan i Korea ligger världens största integrerade bilfabrik med kapacitet att producera cirka 1,5 miljoner bilar per år. I Sverige har Hyundai funnits sedan 1991 och mer än 150 000 Hyundai-bilar har sålts till svenska kunder.

BALTICGRUPPEN
Balticgruppen äger, utvecklar, producerar och förvaltar fastigheter i Umeå. Vår passion för staden och alla människor som bor och verkar här styr vårt arbete.

UMEÅ ENERGI
Umeå Energis vision är att ge våra kunder en enklare vardag och regionen en hållbar framtid. Detta sammanfattas i våra tre värdeord, enkelhet, närhet och ansvar, som ska genomsyra allt vi gör.

UMEÅ MER. INNEBANDY.
UMEÅ. MER. är portalen för Umeå - kommun, universitet och näringsliv.

VK
Västerbottens-Kuriren | Västerbottens ledande nyhetsportal. Senaste nytt, sport, nöje, ekonomi, bloggar och mycket mer.

SVENSKA SPEL
Vi vill erbjuda kunderna den bästa och tryggaste spelupplevelsen. Vår affärsidé är att erbjuda ett konkurrenskraftigt utbud av spännande och underhållande spelupplevelser på ett ansvarsfullt sätt. Vi har ett brett erbjudande inom sportspel, turspel och kasinospel som ger både spänning och underhållning.