JOYNA
Publicerad: 2024-01-26
Vår förening har valt att vara med vid lanseringen av Folkspels storsatsning JOYNA. Ni kan stötta Dalen eller valfritt lag om ni väljer att vara med!

Vår förening har beslutat att satsa på en intäktsmöjlighet tillsammans med Folkspel genom deras nya digitala prenumerationslotteri JOYNA. Vi ser en möjlighet till att skapa löpande intäkter som kommer påverka verksamheten och lagen positivt. Du som medlem kommer vara en nyckel för att vi ska bli framgångsrika i denna satsning. Mer om JOYNA nedan.

Vad är JOYNA och hur säljs det? Klicka här för att se en kort informationsfilm.
För dig som förälder:
Med JOYNA erbjuds alla en möjlighet till att tjäna pengar utan hantering av fysiska produkter och swish-betalningar. JOYNA säljs genom ditt barns unika webbshop där du enkelt och smidigt värvar prenumeranter för att stötta ditt barns lag och förening. Din uppgift blir följande:
• Registrera ditt barns webbshop under mars (instruktioner kommer).
• Börja värva dina prenumeranter med start den 3:e april.
Under april har Folkspel en kampanj där alla som värvar ihop 5 prenumerationer får ett presentkort till ett värde av 500 kr hos en utvald partner.

För mitt lag:
För ditt lag innebär JOYNA att ni har möjlighet att tjänar pengar löpande. Med JOYNA slipper ni administration, beställningslistor, logistik och swish-betalningar. Uppstarten är viktigt, både för laget och föreningen. Med en stark gemensam insats i april kommer ni snabbt att stärka lagets kassa.

För min förening:
Vår förening tror på JOYNA som en stor framtida intäktskälla. Därför väljer vi att engagera hela föreningen i denna satsning. Vi hoppas att många medlemmar vill bidra med en insats för att vi ska bli framgångsrika.

FAQ
Mer information på www.folkspel.se/joyna

Detta är JOYNA:
• Prenumerationslotteri med dragning varje fredag och chans att vinna 10 miljoner.
• 160 kr/månad (40 kr/vecka)
• Ett lotteri för dig som både vill vinna stort och som kan tänka dig att stötta någon eller något i din närhet.
• Första dragning 7:e juni och första betaldag 27:e maj.

Detta är Folkspel:
• Genererat upp emot 18 miljarder till svenskt föreningsliv sedan starten 1991, via sina lotteriprodukter – BingoLotto, Sverigelotten, BingoLottos Julkalender och Färgfemmans skraplott.

Tävling! Kommer pågå en tävling på Instagram där Folkspels följare och våra medlemmar kan vara med och vinna, var de lottar ut 50 presentkort á 1 000 kr.

IBK Dalen