Noah Norlander stannar i IBK Dalen!
Publicerad: 2024-06-12
SSL Herr
IBK Dalen är väldigt nöjda med att Noah Norlander har bestämt sig för att stanna i Umeå och skriva på ett 3-årskontrakt med klubben. Noahs moderklubb är Skönsberg Sundsvall IBK. – Det känns otroligt kul att vi lyckats skriva ett långt kontrakt med Noah och han kommer att vara en viktig spelare för vårt herrlag de kommande säsongerna, säger IBK Dalens klubbdirektör Urban Karlsson.

– Det känns kanon, att förlänga med Dalen kändes givet för mig. Inför kommande säsong känner jag mig revanschlysten efter degraderingen från SSL senast och vi ska bevisa att det är där vi hör hemma. Eftersom jag var skadad nästan hela förra säsongen så är jag otroligt laddad på att säsongen ska dra igång, och jag hoppas att alla supportrar är lika taggad som jag. Vi ses i Umeå Energi Arena, säger Noah Norlander.

– Noah är en talangfull och skicklig spelare med en otrolig höjd i sitt spel. Han fick förra säsongen mer eller mindre spolierad av en knäskada men är nu tillbaka i full träning och det ser riktigt bra ut. Jättekul för laget, föreningen och publiken att Noah även i fortsättningen är en Dalenspelare, säger IBK Dalens tränare Tommy Larsson.

IBK Dalen