Lisa Sjölund förlänger med IBK Dalen!
Publicerad: 2024-06-18
IBK Dalen har gjort klart med en kontraktsförlängning med Lisa Sjölund. Lisa har under hennes tre säsonger i Dalen hunnit med att spela 72 serie- och kvalmatcher och gjort 13 mål och 16 assist. Hennes moderklubb är Gullänget-Kroksta IBS.

– I Sjölund har vi en tjej som har en otrolig blick för innebandy. Hon har bra koll och delar gärna med sig av nya idéer och tankar. Vilket såklart bidrar till att vi alla utvecklas och lär oss nya saker. På träningar och matcher är hon alltid otroligt seriös och kör allt till 100%. Blicken för innebandy gör att hon på planen kan blanda sitt spel väldigt bra och anpassa det efter sin omgivning. Ska bli otroligt kul att få fortsätta följa Sjölunds utveckling på nära håll, säger IBK Dalens tränare Caroline Stattin.

– Det känns oerhört bra att förlänga med IBK Dalen. Det är en förening som är bra på att ta hand om sina spelare och ser till att alla drar mot samma mål vilket till slut ledde till en återkomst i SSL! Jag trivs väldigt bra i staden, föreningen och i laget så det var ingen tvekan på att förlänga med Dalen, säger Lisa Sjölund.

IBK Dalen