Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Hemma
Thorengruppen
TTG
Borta
Dalen
DAL

Derbydags i Umeå

19 december 2017 11:30
Matchguide

Dalen behöver inte resa långt för tisdagens bortamatch. De behöver inte resa alls faktiskt. Det är dags för slaget om Umeå och lokalkonkurrenten Team Thorengruppen är i desperat behov av poäng.


Team Thorengruppen - Dalen

Tisdag 18:30 i Umeå Energi Arena

Fem senaste Thoregruppen: F, F, F, F, F.

Fem senaste Dalen: V, F, F, V, F.

Thorengruppen hoppas att derbypulsen ska kunna ge laget oanade krafter i ett försök att ta första segern på tio matcher. Det är med andra ord tuffa tider för tabelljumbon som senast förlorade med 2-5 mot Sirius. Tabellen är ingen munter läsning för Thorengruppen, men hoppet lever fortfarande och först och främst är det en prestigefylld derbyvinst som efterfrågas.

I Dalen är det däremot gladare tongångar efter vinsten sist mot serietvåan Storvreta. Uppsalalaget chockades av ett väldigt effektivt Dalen som dessutom stängde igen bakåt på ett minst lika effektivt sätt. I matchen mot Thorengruppen kan nog Dalen förvänta sig en helt annan matchbild där det inte är en alltför vågad gissning att tro att det nu är Dalen själva som kommer styra matchen. Dalen har skapat sig en liten lucka till lagen nedanför slutspelssträcket och tittar kanske istället snarare uppåt. Upp till nästa lag, sjundeplacerade Mullsjö, är det bara en poäng.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Thorengruppen-Dalen via SSL Play.