Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Hemma
Falun
FAL
Borta
Dalen
DAL

Tredje gången gillt för Dalen mot hemmastarkt Falun?

12 januari 2018 15:00
Matchguide

Dalen och Falun har drabbats samman två gånger denna säsong, båda gångerna har serieledarna vunnit. Senast för drygt en månad sedan nollade Falun gästerna när man möttes i Umeå Energi Arena. Nu åker Dalen till JALAS Arena för att försöka ta revansch på ett hemmastarkt Falun.


Falun - Dalen

Lördag 17.00 JALAS Arena

Fem senaste Falun: V, F, V, V, V

Fem senaste Dalen: V, V, F, F, V

Serieledarna har haft det tufft den senaste tiden och har de tre senaste matcherna endast plockat fyra poäng. I den första matchen efter årsskiftet vann dalalaget över Storvreta med 7-6 efter förlängning. Matchen därefter åkte man på en förlust mot Sirius med 6-3, och nu senast plockade man till slut två poäng mot tabelljumbon Team Thorengruppen. Trots detta leder man fortfarande serien i den annars jämna tabellen och har fem poäng ner till tvåan Storvreta. Falun har dock inte förlorat en enda gång på hemmaplan denna säsong, något som talar för dalalaget under lördagen.

Dalen ligger fortsatt på en åttondeplats i tabellen och innehar fortfarande den sista slutspelsplatsen, men Höllviken flåsar Umeålaget i nacken och har bara fem poäng upp till åttondeplatsen. Dalen kommer med gott självförtronde med två raka segrar i bagaget, dessförinnan var det desto tuffare med förluster mot botten av tabellen när man förlorade både mot Örebro och Team Thorengruppen. Men nu ska man bygga vidare på spelet från de senaste matcherna när man ska ta sig an de hemmastarka serieledarna, som man dessutom förlorat två gånger mot denna säsong.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Falun-Dalen via SSL Play.