Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Hemma
Endre
END
Borta
Dalen
DAL

Bortastarkt Dalen gästar Gotland och Endre

5 januari 2018 11:30
Matchguide

Dalen har endast fyra segrar denna säsong, samtliga på bortaplan. Nu åker Umeålaget till Gotland där man ska ta sig an Endre, ett Endre som bara förlorat tre matcher denna säsong.


Endre - Dalen

19.00 ICA Maxi Arena

Fem senaste Endre: F, V, V, V, F

Fem senaste Dalen: V, F, F, F, V

Endre som gick som tåget i inledningen av säsongen med sju raka segrar har två förluster på de fem senaste matcherna, och tre på de sex senaste. Den senaste förlusten kom dock mot serieledande Pixbo som hade övertaget i större delen av matchen. Nu går Endre för en ny seger i hopp om att hänga med topp tre i tabellen. Gotlänningarna ligger just nu fyra och har tre poäng upp till trean Täby. Noterbart är att poängdrottningen Alva Olofsson gick poänglös från en match för första gången den här säsongen efter mötet mot Pixbo. Endre gick under onsdagen ut med att backen Elin Roos kritat på ett nytt kontrakt som sträcker sig till säsongen 2019/2020.

Dalen bröt sin tre matcher långa förlustsvit senast när de vann över Malmö med 6-4. Gästerna har endast vunnit fyra matcher denna säsong och befinner sig just nu på en tiondeplats i tabellen. Men det är otroligt jämnt i tabellen och det är bara fyra poäng upp till Jönköping som har den sista slutspelsplatsen för tillfället. Värt att notera inför kvällens möte är att samtliga fyra segrar kommit på bortaplan.

Dalen och Endre drabbades samman i premiären då vann gotlänningarna med 4-2.