Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Hemma
Dalen
DAL
Borta
Rönnby
RÖN

Dalen och Rönnby har fått upp farten

26 januari 2018 15:00
Matchguide

Båda lagen har hittat rätt med uppåtgående formkurvor - Dalen tar emot Rönnby i en duell mellan två slutspelskandidater.


Dalen - Rönnby

Söndag 17:00 Umeå Energi Arena

Fem senaste Dalen: V, V, F, F, V

Fem senaste Rönnby: V, F, V, V, V

Segrarna har börjat att avlösa varandra i Dalenlägret. Umeålaget står för tillfället på två raka vinster, något som inte skett på hela säsongen. Förklaringen till det är den seger som Dalen landade i sitt senaste möte i Umeå Energi Arena.

9-2 mot Jönköping betydde Dalens första hemmaavinst för säsongen, något som följdes upp med tre poäng borta mot Warberg. Över de fem senaste matcherna har Umeålaget tre vinster och den formkurvan ger en slutspelsplats. Dalen är åtta med 18 poäng på kontot, en före de jagande lagen bakom.

En bit upp, på mer säker kvartsfinalplats, återfinns Rönnby. De brandgula har precis som Dalen hittat rätt inne på det nya kalenderåret och har fyra vinster på sina fem senaste. Så starkt har inte Rönnby gått tidigare på seriespelet och tabellsexan har ett försprång på 13 poäng i slutspelskampen. Noterbart är att Linnéa Nilsson har en fin poängsvit på fem raka matcher.