Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Hemma
Dalen
DAL
Borta
Växjö
VÄX

Slutspel i sikte - Dalen litar till Johansson

2 mars 2018 15:00
Matchguide

Poängtapp för konkurrenterna gör att Dalen nästan kan ta på sin kvartsfinalplats. Efter förlusten senast vill laget ta nästa kliv mot slutspel, ledde av Jim Johansson i mötet med Växjö.


Dalen - Växjö

Söndag 16:00 Umeå Energi Arena

Fem senaste Dalen: F, V, V, F, V

Fem senaste Växjö: F, V, F, V, V

Comebacken har blivit en succé. 103 poäng på 14 matcher i division 2 var det svar som Jim Johansson behövde, för ett par veckor sedan skrev han på för en återkomst till Dalen. Tillbaka i klubbens svartvita tröja har leverensen fortsatt för Johansson, som gjort poäng i samtliga fem matcher.

I veckomötet med Helsingborg, en match som Dalen förlorade med 5-6 efter straffar, noterade forwarden både mål och assist. Trots det blev alltså ett nederlag för Dalen, som innan hade två raka vinster och en uppåtgående form. Med två omgångar kvar håller Umeågänget fortsatt greppet om åttondeplatsen med fyra poäng ner till duon Sirius och JIK under strecket.

En viktig vecka stundar, en vecka som kommer att avgöra hela lagets säsong. Första testet är Växjö, som växlat upp sedan en längre tid tillbaka och slåss för topplaceringar. Niklas Nordéns manskap har vunnit fyra av sina sex senaste matcher, men förlorade i onsdags mot Örebro med 6-8. I den matchen svarade formstarke Jesper Sankell för två nya mål.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Dalen-Växjö via SSL Play.