Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Hemma
IKSU
IKSU
Borta
Dalen
DAL

Det vankas derby i Umeå Energi Arena

7 februari 2018 11:30
Matchguide

Förra mötet mellan IKSU och Dalen var till en början en jämn historia, innan IKSU sprang ifrån ordentligt i den tredje perioden. Nu söker Dalen revansch och kommer med tre raka vinster i bagaget, samtidigt som IKSU fortsätter att rada upp vinster. Räkna med ett hett derby denna onsdagkväll.


IKSU - Dalen

Onsdag 18.00 Umeå Energi Arena

Fem senaste IKSU: V, V, V, V, V

Fem senaste Dalen: V, V, V, F, F

IKSU:s långa segersvit på åtta raka vinster bröts i lagets enda match i december, när Rönnby vann med 8-5. Men den förlusten var bara en engånsförteelse visade det sig. Nu har Umeålaget radat upp segrar på löpande band igen och kommer med fem raka vinster i bagaget när rivalen Dalen väntar i Umeå Energi Arena. Någon som gästerna får hålla koll på lite extra är Johanna Hultgren som varit glödhet de senaste matcherna. Hultgren har på de fyra senaste matcherna svarat för hela åtta mål och tre assist.

Dalen som haft det tungt denna säsong, framförallt på hemmaplan, har trampat igång ordentligt och kommer med tre raka segrar när det är dags att ta sig an ett formstarkt IKSU. Gästerna innehar just nu den sista slutspelsplatsen, men jagas av ett hungrigt Sirius som bara har en poäng mindre. Dalen kommer till kvällens möte med Anna Skyltbäck i toppform, sex mål och en assist på tre matcher.

I det senaste derbymötet mellan IKSU och Dalen var det jämnt, inför den sista perioden stod det 2-1 till gästande IKSU. Sedan kom den berömda ketchupeffekten och gästerna spelade ut hemmalaget och vann till slut med 9-1. Nu söker Dalen revansch.