Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Forsman ser fram emot SSL

29 april 2017 10:50

I mitten av april blev det offentligt att Gamla Stans Pär Forsman kommer att spela med IBK Dalen den kommande säsongen. Den 21-årige backen har de senaste två säsongerna spelat i division I och tar nu steget till en SSL-förening. Kontraktet är skrivet på tre år.


-Såklart känns de jättekul att få spela med Dalen och det kommer att bli väldigt intressant och lärorikt. Det är ju något jag sett framemot länge att få spela i högsta ligan och testa på tempot, säger Pär Forsman.

I IBK Dalen finns redan Skellefteåprodukterna Viktor Nystedt och Anton Åkerlund. Backen Pär Forsman har tränat med Dalen några tillfällen under säsongen och säger så här om sin nya förening: -Jag har väl inte någon superkoll på hur Dalen är som förening men intrycken som jag har fått är att dom är en väldigt strukturerad förening med många personer som brinner för laget. Sen som lag är det ett otroligt skönt gäng killar som brinner för att vinna, säger Forsman.

På sina 43 matcher i division I de två senaste åren har Forsman samlat ihop imponerande 67 poäng, fördelat på 22 mål och 45 framspelningar. För de flesta i Umeåpubliken blir det nog en ny bekantskap med det 21-årige nyförvärvet som beskriver sig själv som ett hårt jobbande back som gillar att hitta fina passningar när IBKDalen.se ber honom plocka fram sina spetsegenskaper.

Vad blir målet för dig den kommande säsongen? -Min personliga målsättning är att komma in i laget på ett bra sätt och ta en plats på tre backpar, säger Pär Forsman.