Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Legender i straffläggning!

3 mars 2020 13:30
SSL Herr

I första periodpausen på torsdag får ni inte missa en spännande och magisk straffläggning med följande deltagare.


Niklas Jihde som är kvällens ”leading star” med ett cv som får den mest kräsne att höja ett ögonbryn: 4 SM guld (Pixbo och AIK), 5 VM guld, 3 EC guld och 83 landskamper. Nu är frågan om innebandyikonen och TV-profilen fortfarande har skärpan i straffläggningen när han möter följande innebandysnitsare.

Peder Bodèn eller "Mr Magic" som han fortfarande kan titulera sig som, tillsammans med Niklas en av Sveriges genom tiderna bästa innebandyspelare och med sina 723 poäng i högsta ligan har han dessutom tagit rekordet från just Niklas. 2 VM guld och 43 landskamper finns dessutom i hans cv och Peder får gälla som favorit i straffläggningen.

Alexander Bodèn och lillebror till Peder är hockeytalangen som tack och lov valde innebandyn och IBK Dalen. En sniper och passningsläggare av rang, där hans inställning och sätt att få sina lagkamrater att prestera lite extra sticker ut. 23 landskamper finns med på meritlistan! Dessutom förbundskapten för Canadas landslag under några år.

Andreas Carlbom: En snitsare och målgörare av rang som alltid försökte att hitta en lösning i anfallet som ingen annan såg. 24 landskamper finns i Andreas cv, dessutom en lojal spelare både på och utanför planen som fortfarande finns i vår organisation. Vi säger bara, se upp Hörna så att du inte hamnar i korvkiosken!

Daniel Marklund: Känd som ”Lokomotivet från Hörnefors” som av många ansågs som en av Sveriges mest underskattade spelare. 1 VM guld och en JSM medalj finns i prisskåpet, dessutom 13 landskamper och frågan är om fd pokerproffset har kvar sitt pokerface och med list och kyla kan lura skjortan av sina medtävlare.

Målvakt: Fredrik Hörnqvist som i innebandykretsar mest är känd som ”Hörna”. En målvaktsklippa som med sitt lugn blev en viktig kugge i Dalens lag, där han gjorde imponerande 11 säsonger. Ett JVM guld och en landskamp finns på meritlistan och vi vet att Hörna inte hetsar upp sig i onödan och det kan bli en riktig utmaning att överlista honom.

Domare: Mattias Wallgren eller ”Walle” är Dalens mest meriterade spelare med otroliga 103 landskamper och vek han inte undan när det blåste som mest på planen, så tror vi inte att kvällens straffläggare kan snacka till sig några fördelar. Walle ser till att bäste man må vinna och det här är någonting du absolut inte får missa - kan vara ett ytterligare ”once in a life time”-tillfälle denna magiska kväll!