Måndag
06 Jan 2 matcher
Lördag
11 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Tisdag
14 Jan 1 match
Torsdag
16 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 2 matcher
Tisdag
21 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 2 matcher
Onsdag
12 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 2 matcher
Söndag
01 Mar 2 matcher
Torsdag
05 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Måndag
09 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Isa Jonsson klar för IBK Dalen!

15 maj 2019 17:07
SSL Dam

Nu är det klart att 21-åriga Isa Jonsson är klar för IBK Dalen. Isa kommer närmast från IKSU där hon spelat de senaste säsongerna. Isa har Sävar IBF som moderklubb. Isa har skrivit ett 2-årskontrakt med IBK Dalen.


Vi kommer i Isa att få in en spelare som verkligen är laddad på att få möjligheten att fortsätta utveckla sig själv som innebandyspelare och som är duktig på att göra sin omgivning bättre med hjälp av sitt bolltrygga spel och sitt spelsinne. Isa är en spelare som vi tror kommer passa in bra i vårt lag och är användbar på flera olika positioner, säger IBK Dalens tränare Henrik Vilhelmsson.

Här kommer en intervju med Isa inför övergången till IBK Dalen!

Hur känns det att ta klivet över till Dalen?

Väldigt inspirerande och förväntansfullt. Det ska bli kul att fortsätta utmana mig själv att ständigt bli bättre och de förutsättningarna finns i Dalen.

Hur är dina intryck av ditt nya lag?

Det verkar vara ett riktigt härligt och taggat gäng. De har varit väldigt välkomnande och redan nu vet jag helt säkert att jag kommer trivas!

Om du skulle beskriva dig som spelare hur skulle det låta?

Mina främsta egenskaper på planen är spelförståelsen och tekniken. Jag är en passningsspelare som gärna spelar fram och lyfter mina medspelare.

Vad ser du mest fram emot inför kommande säsong?

Ta stora kliv individuellt och att bli en del av Dalens ständiga driv och hunger att bli bättre. Det känns verkligen som att det kommer bli en fantastiskt rolig säsong!