Söndag
28 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 2 matcher
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 1 match
Tisdag
12 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

En poäng på bortaplan mot Rönnby

19 november 2018 10:54
SSL Dam

Efter underläge efter både den första och den andra perioden med två mål så kunde Dalen efter en riktigt stark tredjeperiod knipa en poäng på bortaplan mot Rönnby. I förlängningen lyckades Rönnby ta extra poängen när de 4 minuter in i förlängningen gjorde 8-7 genom Jonna Sjöberg.


-Jag tycker Rönnby är bättre än oss i den första perioden där vi blir lite för ihåliga i försvarsspelet och de leder rättvist med 4-2. I andra perioden börjar vi få ordning på grejerna och jobbar oss in i matchen på ett bra sätt. I tredje perioden gör vi ytterligare några taktiska förändringar och den perioden tycker jag vi är det bättre laget och har även möjlighet att ta med oss alla tre poängen till Umeå. Men ser jag det över hela matchen så tycker jag vi ska vara nöjda med en poäng. I förlängningen skapar båda lagen chanser för att avgöra och vi har några fina lägen att sätta dit den innan de tar extrapoängen med mindre än minuter kvar av förlängningen, säger tränaren Henrik Vilhelmsson.

Om jag ska plussa några spelare från matchen så blir det vår formation med Linn Mikaelsson, Natalie Hjertberg, Amanda Skyltbäck, Camilla Lundin och Alva Nybjörk som är den enhet som var starkast. Sedan är det kul att Sandra Törnqvist gör två mål och Wilma Johansson gör sitt första poäng i SSL, avslutar Henrik.

Nästa match för damerna spelas på söndag den 25/11 kl 17.00 på hemmaplan mot Sirius i Umeå Energi Arena. Välkommen!