Förlust för damerna i målsnål historia

10 november 2019 23:21
SSL Dam

IBK Dalen kunde inte följa upp förra veckans fina prestation mot topplaget Pixbo när man i helgen mötte Nacka på bortaplan. Det blev förlust med 3-1 i Ormingehallen.


-Försvarsmässigt gör vi en godkänd match utan det är spelet med boll som vi faller igenom på idag. Jag tycker vi blir för mycket felvända i anfallsspelet så vi inte ger oss tid att skapa ett bättre etablerat anfallsspel. De gånger vi gör det så skapar vi lägen men det är på tok för sällan. Vi har under de senaste veckorna fått ordning på vårt försvarsspel och nu börjat fokusera på vårt anfallsspel igen och den här matchen bekräftar att det är verkligen där vi ska lägga krutet kommande veckor. Vi gör saker bra i spelet med boll men vi måste bli ännu mer konsekventa i det spelet. Det vi tar med oss från matchen mot Nacka är vårt försvarsspel och vårt spel i boxplay, säger IBK Dalens tränare Henrik Vilhelmsson

IBK Dalens mål mot Nacka gjordes av Anna Skyltbäck.

Dalens nästa match är söndag den 17/11 kl 14.00 när Skoghall kommer på besök till Umeå Energi Arena. Välkommen till arenan för att stötta laget.